2010. június 7., hétfő

Székesfehérvár CAC

Vasárnap Székesfehérváron voltunk CAC kiállításon. Izgultunk, hogy az időjárás milyen lesz, újra esőben kell áznunk. De most a kegyeibe fogadott bennünket az ég és csodás időnk volt, kicsit már túl meleg is.
Egy autónyi gyerekkel érkeztünk, Andris mellett Luca, Attila lánya is velünk tartott. ... és persze a két fiú!!!
A rabok

Nagyon sokat kellett várakoznunk. 13 fajtát kellett végigvárnunk, mire ránk került a sor. Zseri kezdte a fiatal osztállyal. Szépen ment, ügyesen állt, ahogy egy kiállításon kell. A bírónő nagyon alapos volt, mindent tüzetesen végignézett. Nagyon megdícsérte Zserbókámat.

Eredmény: K1, HPJ, Best Junior (Bírált: Dr. Sirkó Éva)

Zserbó ezzel teljesítette a Hungária Junior Champion feltételeit!!!

Ezután Scotch következett. Mindig parázom, hogy nem megy majd a ringben, mint a champion show-n, de nagyon profi volt és ügyesen ment, szépen mutatta magát az asztalon is. Annak is nagyon örültem, hogy a bírónő ráírta a bírálati lapra, hogy megfelelő felvezetés. Ugyanis attól is félek, hogy miattam, az én bénaságom miatt nem hozza az eredményt.

Eredmény: K1, CAC (Bírált: Dr. Sirkó Éva)

Aztán következett a fajtagyőztes címért a versengés. Attila vezette fel Scotch-t, az én kezemben Zseri feszített.


Scotchnak megköszönte a bírónő,de Zseri végig versenyben volt a BOB címért. nagyon jókat és szépeket mondott róla a bíró, de végül mégis a champion kan mellett döntött. Nagyon büszke voltam a fiúkra, ügyesek és szépek voltak!

Zseri a BOB címért pózol!!


Nagyon elfáradtunk és már nagyon melegük volt a kutyáknak is, hazafelé végig aludtak az autóban:


Nagyon köszönjük Marynek a kozmetikát és Lucának a jó fotókat!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése