2010. február 22., hétfő

Champion kiállítás Bp.

Új év, új kiállítási szezon. Elindultunk a Champion kiállításon Scotch-csal. Hát, már a hetem sem úgy alakult, ahogy szerettem volna. Tele idegeskedéssel, rohanással. Így nem tudtam túl sokat gyakorolni a fiúval. Amikor megérkeztünk, hatalmas tömeg, zsúfoltság, meleg fogadott. Alig találtam egy zsebkendőnyi helyet, ahol lepakoltam. Kb 30 cm-re volt a mellettem lévő asztal. A kutyák (és én is) idegesek voltak. Bevittem Scotch-t a ringbe, gondoltam végigmegyünk, megkeressük azokat a helyeket, amit el kellene kerülni. Már akkor tudtam, hogy ma nem terem nekünk babér. Scotch nem volt hajlandó 3 lépést tenni egy huzamban, minden centit megszagolt. A szőnyeg tele volt gyanús kaki és pisifoltokkal, szinte nem is lehetett egy ösvényt kinézni.

Hát, mit mondjak, a legrosszabb rémálmom vált valóra. Scotch a bírálat alatt egy lépést nem tett, kirángatta a fejét a pórázból. Úgy égtem, mint a rongy.
Meg is lett az eredménye: K2-t kaptunk. (Bírált: Korózs Gábor)

A bíró nagyon rendes volt, nagyon tetszett neki a kutya, de hát egyáltalán nem mutatta magát.

TANULSÁG: Még többet és többet kell gyakorolni, másképp nem megy!!!

Azért jó volt, mert találkoztam sok kedves kutyás ismerősömmel: Ritáék, Andi, Klárikáék!
Mindig nagyon várom a kiállításokat, hiszen az ország minden sarkában élünk és itt végre találkozhatunk személyesen is.


Ugye, milyen szép volt a disznó!? Marykém! Nem tudok elég hálás lenni Neked a szép kozmiért, a biztatásért, a sok segítségért. 2 és fél órát szépítette Scotch bundáját a kiállítás előtt. KÖSZÖNÖM Neked!!!





Lehet csodálkozni: Scotch kánkánja " csodás" látvány volt:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése