2010. április 6., kedd

HSTK Klubkiállítás

Szombaton, a CACIB kiállítás után a Hungária Skót Terrier Klubnak klubkiállítást szerveztek.
Mindkét kutyát neveztem.
A szervezés nagyon jól sikerült. Pazar volt minden. Szép sátor, neves bírónő, szép ajándékok, a nyerteseknek nívós ajándékok.
Kis klubunk van, ezért viszonylag kevesen neveztünk, de azt hiszem, a színvonal és a hangulat igazán jó volt.

Bírált: Darle M. Heck (Canada - Beinnein Kennel)


Ilyen sok ajándék várt ránk!


Aztán elindult a verseny.

... és Zserikém csodás eredményeket ért el.
Fiatal osztályban: K1, HPJ, Junior BIS,
Fiatal Klubgyőztes 2010Scotch is ügyes volt. A délelőtti ellenféllel kellett újra összeméretni, ahol sajnos most is alul maradt.
Eredmény: K2.ResCAC

Aztán jött a meglepetés számomra. Andris fiam vállalta a fiatal felvezetők versenyét. Kissé meglepett, mert most nagyon kamasz és "ciki" minden. De szépen felvezette a maga mackós járásával Zserikét, aki ügyesen tűrte a dolgot.Aztán elérkezett a BIS. Zseri képviselt minket, mint fiatal győztes.

éééés:

Eredmény: ResBIS!!!! lett Zserbó!
Nagyon boldog voltam és nagyon büszke!

Ezután már csak a móka és a közös együttlét maradt hátra. Sok szép skótos pohár, bögre tányér, gyertyatartó, húsvéti hatalmas csokitojás, finom kutya jutalomfalat talált gazdára a jó hangulatú tombola sorsoláson.
Aztán egy csodás skót terrierrel díszített csokitorta került elő, amit jó étvággyal elfogyasztottunk. Utána közösen, együtt a kutyákkal jókat beszélgettünk, anekdotáztunk. Jó hangulatban telt el a délután!

Ezúton szeretném megköszönni Tóth Mónikának, klubelnöknek és mindenkinek, (Andinak, Vikinek, Ritának, Klárinak...) akik sokat dolgoztak azon, hogy ilyen jól sikerült klubkiállítást szervezzenek nekünk. Gratulálok a pazar rendezéshez, köszönöm a többiek nevében is a sok-sok szép és értékes ajándékot.
Jól éreztük magunkat és jó volt találkozni "mi, skótosok"!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése